Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 20 g de azúcar
- 500 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo
- ½ cucharadita de ajonjolí
- ½ cucharadita de semillas de comino
- Wartości odżywcze
- na 24 rebanadas
- Kalorie
- 9600 kJ / 2304 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 384 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trenza de pan de leche
2 Std. 20 Min
Cuernitos
4 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Baguettinas
4h 5min
Anillos salados
40min
Pan liso y crujiente (Pao de Alho)
35min
Baguette
3h 45min
Pan de caja con ajonjolí
2h
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Jalá
2h