Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 20 g de azúcar
- 500 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo
- ½ cucharadita de ajonjolí
- ½ cucharadita de semillas de comino
- Wartości odżywcze
- na 24 rebanadas
- Kalorie
- 9600 kJ / 2304 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 384 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de aceite de oliva y uvas
1 godz. 40 min
Pan rústico
2 Std.
Panes de matcha al vapor
25min
Pan a la parrilla (roosterkoek) con hamburguesas boerewors
1 Std. 45 Min
Helado de coco y té verde
5h 20 min
Bollitos de albahaca y parmesano
2h 50min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Gominolas de mango
12h 20min
Palitos de pan
1 Std. 45 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Pan de frutos secos
2 Std. 10 Min
Bolillos caseros
1 godz. 40 min