Urządzenia i Akcesoria
Pan al vapor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 rebanadas
Składniki
-
15 g de levadura prensada fresca
-
150 g de agua mineral
-
250 g de harina y un poco más para trabajar
-
1 cucharadita de sal
-
aceite para engrasar
-
1000 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
2 g
Kalorie
250 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan rápido
1 godz. 35 min
Pan de caja rápido en microondas
15 min
Yogur griego natural
15 godz. 30 min
Yogur natural
11 godz. 10 min
Yogur natural en Varoma TM6
12 godz.
Bollitos de mantequilla
1 godz. 40 min
Palitos de pan
1 godz. 45 min
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Panes al vapor
40 min
Pan de brioche al vapor
2 godz. 40 min
Pan integral
3 godz.
Yogur Griego TM6
13 godz.