![Pan al vapor Pan al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2FA3D6DD-AD62-4AFE-B382-F745C2E30C8A/Derivates/9741E8BF-4BCB-4CE0-BAC3-CC518C505FF8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua mineral
- 250 g de harina, y un poco más para trabajar
- 1 cucharadita de sal
- aceite, para engrasar
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 250 kJ / 60 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g