Pan al vapor

Pan al vapor

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 rebanadas

Składniki

  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de agua mineral
  • 250 g de harina y un poco más para trabajar
  • 1 cucharadita de sal
  • aceite para engrasar
  • 1000 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 2 g
Kalorie 250 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...