Urządzenia i Akcesoria
Palitos de pan
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 piezas
Składniki
-
500 g de harina
-
1 cucharadita de sal (10 g)
-
20 g de levadura prensada fresca
-
1 cucharada de miel (25 g)
-
40 g de aceite de oliva extra virgen
-
260 g de agua
-
aceite para barnizar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
2.26 g
Kalorie
358 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
2.24 g
Błonnik
0.78 g
Węglowodany
14.09 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de brioche
5 Std.
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Bagels
2 Std.
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2 Std. 20 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Pan a la parrilla (roosterkoek) con hamburguesas boerewors
1 Std. 45 Min
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Pan de brioche al vapor
2 Std. 40 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Grissinos (Palitos de pan)
1 Std.
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min