Urządzenia i Akcesoria
Echalots dorados 250 g
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
10 g de aceite de oliva10 g de aceite vegetal
-
10 g de mantequilla con o sin sal (de leche de vaca)
-
250 g echalotes en mitades
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOFRITOS BÁSICOSTM6
13 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Ajo picado (10-20 g)
10 min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (100-250 g)
5 min
Claras batidas
5 min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35 min
Echalots dorados 350 g
25 min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Cebollas sofritas 200 g
20 min
Crema pastelera TM6
15 min