Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carne
- 90 g de vino blanco
- 15 g de apio
- 25 g de zanahoria, en trozos
- 15 g de cebolla
- 5 pimientas gordas
- 1 rama hoja de perejil fresco
- 750 g de cuete de ternera, en una pieza
- 700 g de agua
Mayonesa
- 175 g de aceite
- 1 huevo
- 2 yemas de huevo
- 10 g de mostaza
- 1 g de vinagre
- 1 cdita de sal, al gusto
- 1 lata atún enlatado en agua, sin líquido
- 4 filetes filetes de anchoa en aceite
- 125 g de crema ácida
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2276 kJ / 542 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alfajores Argentinos
1h 10min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Tarta de cebolla confitada con queso de cabra
50min
Crema batida rápida
5 min
Helado de dulce de leche
12h
Salsa de jitomate
35 Min
Empanadas argentinas
1h 50 min
Ensalada César
10 min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Botana de ricotta y espinaca
1h