![Polpettone Polpettone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2496B2E-31AF-4875-8021-F4ACFB48C22F/Derivates/C4DAB70C-B891-4276-89C3-F47A01B10A8E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso parmesano, en trozos
- 200 g de mortadela, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de papa
- 400 g de ejotes, sin tallos
- sal, al gusto
- nuez moscada en polvo, al gusto
- 10 g de cebollín, picado
- 10 g de albahaca
- 2 huevos
- 100 g de crema
- 80 g de pan molido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1869 kJ / 445 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Pan de frijol
1h 40min
Kebabs de cordero
3h
Filete a la pimienta
1h 40min
Sopa de queso con salchichas ahumadas
35 min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1 godz. 20 min
Focaccia de jitomate
1 godz.
Pan de queso
2h 30min
Cheesecake de mora azul
5 Std.
Aderezo de nuez de castilla con vegetales
5 Min
Pulpo con crema de calabacitas
1 godz. 5 min
Arroz Boliviano
45 min