Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso parmesano
- 35 g de tuétano, sin hueso
- 220 g de cebolla
- 350 g arroz para risotto
- 60 g vino blanco
- ½ g de azafrán
-
750
g de caldo de res
lub 750 g de agua - 40 g de mantequilla, al tiempo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 697 kJ / 166 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con poro y limón
25 min
Salsa de 4 quesos
20 min
Risotto de calabacita
25 min
Focaccia de jitomate
1h
Risotto con parmesano
30min
Mousse de chocolate
3h 20min
Souffle de queso gruyere
40min
Pappardelle al limón
45min
New York con salsa bernesa
45h
Penne Puttanesca
40min
Salmón con risotto de hinojo
25 min
Risotto de camarón y espárragos
45min