Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 berenjenas, en rebanadas
- 500 g de pasta fresca consulte la sección de Básicos
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 zanahoria
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de jitomate, en trozos
- 10 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 200 g de mozzarella, rebanado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2326 kJ / 554 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 min
Lentejas estofadas
9 Std.
Coliflor gratinada
55min
Fetuccine con hongos
1h
Lasaña vegetariana
1h
Berenjenas a la parmesana
1h 20 min
Salsa boloñesa
35 Min
Verduras rellenas
1h 20 min
Lasaña de espinaca y queso
2 Std. 45 Min
Coliflores gratinadas
25 min
Lasaña de espinacas con requesón
55min
Ratatouille
40min