Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de berenjenas
- 1200 g de leche
- 200 g de queso parmesano, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de baguette, del día anterior
- 3 ramitas de albahaca
- 2 ramitas de perejil fresco solo las hojas
- 160 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla
- 1 cdita de orégano
- 800 g de jitomates en conserva, con todo y su jugo
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1562 kJ / 372 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de berenjena asada
40min
Lasaña de berenjena
1 godz.
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Pastel de calabacita
1 godz. 15 min
Coliflor gratinada
55 min
Fetuccine con hongos
1 godz.
Portobellos rellenos
35min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Lasaña de espinaca y queso
2h 45min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Ratatouille
40min