Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 个 蛤蜊
- 1350 克 水
- 2 颗 蛋
- 3 汤匙 昆布高汤
- 1 茶匙 味醂
- ½ 茶匙 日式酱油 ,淡口的
- ¼ 茶匙 盐
- 6 颗 熟白果
- 1 朵 新鲜香菇 ,切片
- 1 根 蟹肉棒 ,斜切片
- 1 根 荷兰豆 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 317 kJ / 75 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.1 g