Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 40 克 XO酱
- 1 粒 蒜头, 切片
- 70 克 红甜椒, 切块
- 150 克 芦笋, 去皮,切段
- 220 克 带子, 吸干水分
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 783 kJ / 187 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.3 g