Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 克 水
- 400 克 猪肋排 ,切块
- 2 片 姜
- 50 克 花雕酒
- 5 克 盐 ,根据个人口味调节
- 200 克 山药 ,去皮切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1044 kJ / 249.8 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 546.6 mg