虾皮炒芥菜
TM6 TM5

虾皮炒芥菜

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 15 克 淡味虾皮
  • 300 克 芥菜 ,洗净沥干,切段
  • 5 克 蚝油
  • 5 克 生抽
  • 1 小撮 糖
  • ½ 茶匙 麻油 ,约1-2克

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
288.5 kJ / 69 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
2.4 g
Sód
688.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy