
Urządzenia i Akcesoria
Tabouleh
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Bulgur fein100 g
-
Wasser120 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Petersilie abgezupft2 Bund
-
Minze abgezupft½ Bund
-
Frühlingszwiebeln in Stücken3
-
Salatgurke geschält, entkernt (ca. 200 g), in Stücken1
-
Zitrone Saft ausgepresst1
-
Pfeffer¼ - ½ TL
-
Strauchtomaten entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
155 kcal /
651 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Arabische Nacht
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy