
Urządzenia i Akcesoria
Canascione
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua130 g
-
di zucchero½ cucchiaino
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di farina tipo 00250 g
-
di olio extravergine di oliva1 cucchiaino
-
di sale½ cucchiaino
Ripieno
-
di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata150 g
-
di pecorino a fette (vedere consigli)130 g
-
uova3
-
di latte1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
360 kcal /
1506 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
31.9 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasqua italiana
12 Przepisów
Włochy
Włochy