Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 山藥,去皮, 切片
- 1 顆 蛋, 蛋白,蛋黃分開
- 200 克 紅鯛魚片, 切斜片
- 150 克 嫩豆腐, 切片(厚約05.公分)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 5 克 海苔絲
- 5 克 乾辣椒絲 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 625 kJ / 149 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 1.8 g