山藥鯛魚蒸
TM5 TM6

山藥鯛魚蒸

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 200 克 山藥,去皮, 切片
  • 1 顆 蛋, 蛋白,蛋黃分開
  • 200 克 紅鯛魚片, 切斜片
  • 150 克 嫩豆腐, 切片(厚約05.公分)
  • 15 克 日式醬油
  • 10 克 米酒
  • 500 克 水 (蒸煮用)
  • 5 克 海苔絲
  • 5 克 乾辣椒絲 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
625 kJ / 149 kcal
Białko
14.9 g
Węglowodany
12.8 g
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy