山藥鯛魚蒸

山藥鯛魚蒸

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切塊
    50 克
  • 紅鯛魚片 ,切斜片
    200 克
  • 嫩豆腐 ,切片(厚約05.公分)
    150 克
  • 新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切片
    150 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • ,蛋白,蛋黃分開
    1 顆
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 海苔絲
    5 克
  • 乾辣椒絲 (opcjonalnie)
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 149 kcal / 625 kJ
Białko 14.9 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...