Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油皮
- 75 克 水
- 15 克 冰糖粉
- 65 克 白油
- 165 克 中筋麵粉
油酥
- 110 克 低筋麵粉
- 55 克 白油
內餡
- 80 克 冰糖粉
- 20 克 麥芽糖
- 20 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 2 茶匙 水
- ½ 茶匙 鹽
- 40 克 低筋麵粉
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1055 kJ / 252 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 0.6 g