Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de batata en trozos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 370 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Białko
- 5.31 g
- Węglowodany
- 35.15 g
- Tłuszcz
- 0.64 g
- Błonnik
- 2.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45min
Panecillos de queso de cabra
2h
Muffins de maíz
45min
Clafoutis de cítricos con semillas de amapola
35min
Pan rápido a la plancha
25 Min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Panecillos al vapor
2h 10min
Panecillos calabaza
2 Std. 30 Min