Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de queso gruyère en trozos de 3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar)
-
320
g de guisantes frescos
lub 320 g de guisantes congelados - 2 huevos
- 500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 282 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de coliflor con sorpresa
45 min
Nido de espagueti con crema de berenjena
40 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2h 45min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 godz. 10 min
Costrada de queso brie
50 min
Huevos en cocotte con puerros
40 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min