Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de leche de coco
- 10 - 15 g de levadura prensada fresca
- 270 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de sal
- 500 g de agua
- 500 g de secreto de cerdo en tiras de 1 cm
- 20 g de zumo de lima
- 100 g de champiñones en cuartos
- 3 - 4 espárragos verdes en trozos
- 1 cucharada de salsa hoisin
- 1 lima en cuartos
- 100 g de salsa de ostras
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2281 kJ / 545 kcal
- Białko
- 36.4 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cerdo thai con arroz y tirabeques
40min
Bao buns con salmón y espárragos
1 godz.
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 godz. 35 min
Tayín de pollo
20min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2 godz. 30 min
Bao buns de cerdo
2 godz.
Bao buns con gambones crujientes
1 godz.
California roll - Japón
1 godz.
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Samosas de pollo - India
2 godz. 20 min
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1 godz.
Bao buns de secreto ibérico
2 godz. 30 min