奶黃包

奶黃包

3.1 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 個

Składniki

麵皮
  • 多備一些刷油用
    1 茶匙
  • 120 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 中筋麵粉
    250 克
  • 1 茶匙
內餡
  • 牛奶
    50 克
  • 50 克
  • 奶油
    25 克
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 玉米粉
    20 克
  • 低筋麵粉
    20 克
  • 1 顆
  • 鹹蛋黃 切碎
    1 顆
組合
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 156 kcal / 656 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...