
Urządzenia i Akcesoria
奶黃包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 個
Składniki
麵皮
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
水120 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉250 克
-
鹽1 茶匙
內餡
-
牛奶50 克
-
糖50 克
-
奶油25 克
-
帕瑪森起士粉10 克
-
玉米粉20 克
-
低筋麵粉20 克
-
蛋1 顆
-
鹹蛋黃 切碎1 顆
組合
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
156 kcal /
656 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
24.5 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan