豉香松阪豬

豉香松阪豬

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 松阪肉 , 切片
    400 克
  • 薄鹽醬油
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    10 克
  • ,切片
    20 克
  • 蒜頭 , 切片
    3 顆
  • 豆豉 ,略拍扁
    2 大匙
  • , 切片
    ½ 枝
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) , 切片
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 248 kcal / 1039 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...