
Urządzenia i Akcesoria
豉香松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
松阪肉 , 切片400 克
-
薄鹽醬油2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油10 克
-
薑 ,切片20 克
-
蒜頭 , 切片3 顆
-
豆豉 ,略拍扁2 大匙
-
蔥 , 切片½ 枝
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) , 切片10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
248 kcal /
1039 kJ
Białko
20.3 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan