Risotto de queso azul y espinacas

Risotto de queso azul y espinacas

3.7 67 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • de mantequilla
    50 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    1 ramita
  • de cebolla en cuartos
    120 g
  • diente de ajo
    1
  • de arroz de grano redondo
    350 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de agua
    900 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • pastilla de caldo
    1
  • de queso azul en trozos
    120 g
  • de hojas de espinaca frescas
    100 g
  • de granillo de almendra tostado
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 553 kcal / 2313 kJ
Białko 14.06 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 69.6 g
Błonnik 3.66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...