
Urządzenia i Akcesoria
Risotto de queso azul y espinacas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones
Składniki
-
de mantequilla50 g
-
de romero fresco (solo las hojas)1 ramita
-
de cebolla en cuartos120 g
-
diente de ajo1
-
de arroz de grano redondo350 g
-
de vino blanco50 g
-
de agua900 g
-
de sal1 pellizco
-
de pimienta molida1 pellizco
-
pastilla de caldo1
-
de queso azul en trozos120 g
-
de hojas de espinaca frescas100 g
-
de granillo de almendra tostado30 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
553 kcal /
2313 kJ
Białko
14.06 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
69.6 g
Błonnik
3.66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hortalizas
14 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania