Risotto de queso azul y espinacas

Risotto de queso azul y espinacas

3.7 69 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de mantequilla
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
  • 120 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco
  • 900 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pastilla de caldo
  • 120 g de queso azul en trozos
  • 100 g de hojas de espinaca frescas
  • 30 g de granillo de almendra tostado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14.06 g
Kalorie 2313 kJ / 553 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 3.66 g
Węglowodany 69.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...