Paté de berenjena y pimiento

Paté de berenjena y pimiento

4.2 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 tarros

Składniki

  • 1200 g de pimientos rojos cortados en dos trozos, sin semillas (1200 g)
  • 1 berenjena en mitades longitudinales
  • 4 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tarro

Sód 1775.2 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 2212 kJ / 529 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 21 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 54.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...