Urządzenia i Akcesoria
Okurkový salát s mortadellou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
600 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
4 špetky soli
-
50 gramů šalotky napůl
-
80 gramů nakládaných okurek scezených
-
2 polévkové lžíce hořčice
-
2 polévkové lžíce červeného vinného octa
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
1 špetka mletého černého pepře
-
300 gramů mortadelly na kostičky (cca 1 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
15 g
Kalorie
1276 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saláty
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Portugalská zelená vejce
50 min
Ledový salát s hovězím masem
35 min
Plněná vejce
30 min
Základní zálivka
5 min
Okurkový salát
5 min
Velikonoční nádivka
1 godz. 35 min
Nealkoholické mojito
10 min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.