Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
- 4 špetky soli
- 50 gramů šalotky, napůl
- 80 gramů nakládaných okurek, scezených
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce červeného vinného octa
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 300 gramů mortadelly, na kostičky (cca 1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Šopský salát
10p
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1óra 15p
Petrželový nápoj
5p
Bazalkovo-hořčičný dip
20min
Velikonoční nádivka
1óra 35p
Restovaná cibule a česnek
Keine Bewertungen
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5p
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 Min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40p
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40p
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5p