Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 centimetry čerstvého zázvoru, oloupaného
- pomerančová kůra, strouhaná, z ½ pomeranče
- 50 gramů cibule, napůl
- 150 gramů dýně, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 20 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 80 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub ½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 572 kJ / 136 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádová majonéza
15min
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Špenátový koláč
30 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 Min
Hráškové pesto se špenátem
15min
Polévka oranžová z dýně
35min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35min
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1 Std. 20 Min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1 Std. 10 Min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 Min
Dýňová polévka
45 Min