Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1200 gramů vody
- 500 gramů zeleného chřestu, na kousky (4 cm)
- 320 gramů špaget
- 1 ¼ čajovou lžičku soli
- 2 stroužky česneku
- 5 snítek čerstvého oregana, jen lístky, plus na ozdobu
- 30 gramů olivového oleje
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1854.8 kJ / 443 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zapečené brambory s lososem a koprem
1 Std.
Marinované krevety
1h 10min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 dk
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1sa 20 dk
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Hruškový šlehačkový koláč
1 godz. 35 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 Min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 Min
Žampióny plněné listovým špenátem
40 Min
Restované krevety
15 dk