Urządzenia i Akcesoria
Žampióny plněné listovým špenátem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
16 žampiónů velkých (cca 400 gramů)
-
2 - 3 stroužky česneku
-
20 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
300 gramů špenátových listů, čerstvých nadrobno nakrájených
-
60 gramů zakysané smetany crème fraîche
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokolicová pomazánka
15 min
Lilková pomazánka
50 min
Rybí kuličky s jogurtovým dipem
1 godz. 50 min
Citrónové hummusové noky
Brak ocen
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 min
Ratatouille
40 min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 godz.