Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)
TM6

Panceta con puré de coliflor tostada (Al vacío)

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 1350 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
    lub 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
  • 20 - 30 g de queso parmesano rallado
  • 100 g de nata
  • 1 cucharadita de humo líquido (opcjonalnie)
  • 1 ¼ cucharadita de sal
  • 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)

Montaje

  • 2 - 4 pellizcos de sal negra

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2406 kJ / 575 kcal
Białko
22.2 g
Węglowodany
5.2 g
Tłuszcz
51.7 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
2106.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy