Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
lub 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
- 20 - 30 g de queso parmesano rallado
- 100 g de nata
- 1 cucharadita de humo líquido (opcjonalnie)
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
- 2 - 4 pellizcos de sal negra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 2106.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de coliflor
40 Min
Puré de coliflor trufado
25 min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 Std. 50 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min
Pollo teriyaki (Al vacío)
2 godz.
Preparaciones básicas (Batch cooking)
3h
Rodaballo al cava con arroz basmati
40 Min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5h
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Huevos mollet, puré de zanahoria y panecillos de coco al vapor
2 godz.
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min