Panceta con puré de coliflor tostada al vacío

Panceta con puré de coliflor tostada al vacío

4.7 18 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 raciones

Składniki

  • 1350 g de agua
  • 30 g zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 trozos de panceta curada de 8 x 5 cm
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 3 cm
  • 20 - 30 g de queso parmesano rallado
  • 100 g de nata
  • 1 cucharadita de humo líquido (opcjonalnie)
  • 1 ¼ cucharadita de sal
  • 5 - 6 ramitas de hierbas frescas variadas (solo las hojas y parte del tallo)
Montaje
  • 2 - 4 pellizcos de sal negra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 2106.3 mg
Białko 22.2 g
Kalorie 2406 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 51.7 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...