Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
- 300 g di latte di cocco
- 300 g di latte condensato zuccherato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1294.8 kJ / 309.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 30.5 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 godz. 30 min
Budini al cocco al vapore
40min
Lime curd
20min
Crema di mandorle con frutti di bosco
1 Std.
Madeleine al lime
35min
Frullato di lamponi e avena
10 min
Crema al cocco
15 Min
Budino al cocco
3 Std. 15 Min
Crema catalana al cioccolato
50min
Budino al caramello
3 godz. 20 min
Budino di chia e mirtilli
40min