Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g dientes de ajo, pelados
- 100 g hojas de albahaca frescas
- 50 g de hojas de perejil fresco
- 1 cda de orégano
- 3 de chiles jalapeños, sin semillas ni tallo
- 1 cdita de pimienta molida
- 1 ½ cdita de sal fina
- 250 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles de la olla
2 godz.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Frijoles refritos
20min
Pico de gallo
5 min
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Sopa de tortilla
25min
Frijoles charros
25min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Salsa picante de cacahuate
15min
Camarones al mojo de ajo
20min