Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 325 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para servir
-
100
g de moronga, entera, con cortes finos a lo largo
lub 100 g de chorizo, maduro - 230 g de acelgas, frescas, cortadas en juliana muy fina
- 400 g de papas, en trozos
- 300 g de calabacita, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- 1 cucharada de pimienta negra molida
- 850 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 895 kJ / 213 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijol con puerco
35 min
Fetuccine con hongos
1 Std.
Caldo loco huasteco
1 Std.
Sopa de cilantro
1 godz. 20 min
Sopa de ajo
40min
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Sopa de judías rojas
35 min
Risotto de bacalao y chícharos con menta
35 min
Torta de arroz salvaje
1 godz. 20 min
Pork belly picante y tofu
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Hongos con epazote
20 min