Urządzenia i Akcesoria
Tea party cake
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 52 godz. 50 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
plain flour680 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs room temperature4
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Fondant
-
water80 g
-
gelatine powder6 tsp
-
glucose syrup200 g
-
glycerine (see Tips)30 g
-
icing sugar plus extra sifted for dusting (see Tips)1240 g
Colouring fondant
-
food colouring of choice (approx. 5 colors)
Modelling paste
-
tylose (see Tips), plus extra if needed¾ tsp
-
vegetable shortening (Copha®)
-
sugar glue (see Tips)
Assembly
-
sugar glue (see Tips)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
311.2 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
5048.8 kJ /
1202.1 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
236.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter biscuits
50 min
Buttercream icing
10 min
Basic vanilla cake
55 min
Deathly gravestone cake
2 godz. 30 min
Butterfly cakes
1 godz.
Alphabet cupcakes
25 godz. 30 min
Dirt puddings
1 godz. 30 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Whoopie pies
1 godz. 20 min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Basic vanilla cupcakes
35 min