
Urządzenia i Akcesoria
Lemon meringue tarts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
410.6 kcal /
1717.9 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
59.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
146.7 mg