Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮 (15克切6片薄片,其餘切2公分塊)
- 100 克 綠色花椰菜 ,切小朵
- 100 克 蘋果 ,去皮,切塊
- 250 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 30 克 油
- 2 茶匙 咖哩粉
- 250 克 白米 ,洗淨瀝乾
- 900 克 水
- 500 克 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
- 100 克 日式咖哩塊 ,(約半盒),剝成塊狀
- 2 片 起士片
- 1 片 海苔片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4711 kJ / 1127 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 186.5 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 13 g