Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 červené cibule (cca150 gramů), napůl
- 220 gramů cukru
- 125 gramů červeného vinného octa
- 185 gramů vody
- 4 stonky čerstvého rozmarýnu (cca 10 cm dlouhé, otrhaného)
- 1 skořice, celá
- 10 kuliček černého pepře
-
1
bobkový list, čerstvý
lub 1 bobkový list, sušený - ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
- 340 gramů sušených brusinek
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 227 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vaječný likér se šafránem
2h 25min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 min
Kokosový krém
5min
Holandská omáčka
15 Min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 Min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Knedlíčky dim sum 'shao mai'
2h
Holandská omáčka
15 Min
Polenta s čedarem
15 Min
Chutney z červené cibule
1 godz. 10 min
Mangové čatní
1h