Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
polévkové lžíce krupice (jakéhokoliv druhu pšenice), na vysypání
lub 2 polévkové lžíce ovesných vloček, na vysypání - 1 polévková lžíce másla, na vymazání
-
250
gramů špaldy, loupané
lub 250 gramů pšenice, celých zrn - 1250 gramů vody
-
10
gramů melasy z cukrové třtiny (opcjonalnie)
lub 10 gramů medu (opcjonalnie) -
20
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 2 čajové lžičky instantního droždí, rozdrobeného - 50 gramů hrubé mouky
- 10 gramů balzamikového octa
- 1 čajová lžička soli, jemné
-
100
gramů slunečnicových semínek
lub 60 - 80 gramů směsi semínek - hrubá mouka, plus extra pro vysypání
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min
Kokosový jogurt (veganský)
12h 25 min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10min
Plněné cukety po námořnicku
1h 25min
Celozrnné housky
2h
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5h 15min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 godz. 45 min
Bezlepkový chléb života
1 godz. 10 min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Bageta
3h 45min