Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Ciabattabrötchen
1h 50 min
4-Käse-Pizza
3u. 50min
Türkisches Fladenbrot
2h 10min
Ciabattabrötchen
1h 40min
Pfeffer-Brötchen
1h 20 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Käse-Sesam-Ecken
2h
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Roggenfladenbrot
2h 10min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Knoblauchbaguettes
2h