Fladenbrot Quattro Formaggi
TM6 TM5

Fladenbrot Quattro Formaggi

4.3 (70 ocen)

Składniki

  • 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • 2 Knoblauchzehen
  • 50 g Parmesan, in Stücken
  • 80 g Mozzarella, in Scheiben
  • 120 g Wasser
  • 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
  • 1 TL Backpulver
  • 1 TL Salz
  • 80 g Ricotta
  • 70 g Gorgonzola, zerbröselt

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
4852 kJ / 1158 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
104 g
Tłuszcz
65 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy