炒猪肉条
TM6

炒猪肉条

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 20 克 橄榄油
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 猪里脊肉 或250克猪后腰肉,切条(每条1x3-4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 2 - 3 小撮 盐 (opcjonalnie)
  • 2 - 3 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 一份食谱
Kalorie
1844.1 kJ / 439.1 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
22.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
0.7 g
Sód
549.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy