Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 400 克 鸡腿 ,带骨切块
- 200 克 鸡高汤
- ½ 茶匙 盐
- 10 克 糖
- 1 茶匙 生抽
- 150 克 芋艿 ,去皮,切块
- 1 茶匙 老抽
- 1 支 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1392.2 kJ / 332.8 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Błonnik
- 0.5 g