
Urządzenia i Akcesoria
Geflügellebercreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
350 g
Składniki
-
Schalotten75 g
-
Knoblauchzehe1
-
Thymian abgezupft5 Stängel
-
Butter in Stücken100 g
-
Piment, gemahlen¼ TL
-
Geflügelleber geputzt, in groben Stücken200 g
-
Salz¾ TL
-
roter Portwein2 EL
-
Baguette in Scheiben1
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
100 kcal /
418 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy