Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 1463 kJ / 349 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Geflügelleberwurst
6h 40min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5óra 15p
Fischbrühe
30 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min