Geflügellebercreme

Geflügellebercreme

4.6 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
350 g

Składniki

  • Schalotten
    75 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Thymian abgezupft
    5 Stängel
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Piment, gemahlen
    ¼ TL
  • Geflügelleber geputzt, in groben Stücken
    200 g
  • Salz
    ¾ TL
  • roter Portwein
    2 EL
  • Baguette in Scheiben
    1
  • Schnittlauch in Röllchen
    1 Bund

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 100 kcal / 418 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...