Urządzenia i Akcesoria
Tomatenkern-Konfitüre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben10 g
-
Tomaten nur die Kerngehäuse (ca. 250 g)10
-
Mango in Stücken150 g
-
Gelierzucker 2:1250 g
-
Salz1 Prise
-
neutrales Pflanzenfett (z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
2427 kJ /
579 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenkonfitüre
20 min
Rhabarber Curd
40 min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30 min
Mandarinen-Gelee
30 min
Erdbeercurd
30 min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Zitronen-Marmelade
30 min
Quitten-Meerrettich
30 min
Gelbes Ketchup
45 min
Orangen-Whisky-Marmelade
1 godz. 15 min