Hähnchenleber-Pistazien-Pastete

Hähnchenleber-Pistazien-Pastete

4.5 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
30 Portionen

Składniki

  • Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter weich, in Stücken
    300 g
  • Geflügelleber gewaschen und trocken getupft
    500 g
  • Gewürzsträußchen (z.B. Thymian, Petersilie und Lorbeerblatt), siehe Tipp
    1
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Weinbrand
    1 - 2 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 120 kcal / 504 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...