![Salsa verde cruda Salsa verde cruda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80D8E04D-998E-47C9-A742-7C52EFEE05BC/Derivates/C767E5D3-E5E1-47AE-9635-1DFF67896701.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de tomate verde en cuartos
- 20 g de cilantro
- 15 g de chile serrano sin tallo
- ½ cdita de sal fina
- 50 g de aguacate sólo la pulpa (½ pieza aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Chilaquiles rojos
25 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Salsa roja de molcajete
10 Min
Salsa verde cruda
5 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Salsa verde cruda
5 Min
Salsa martajada
50 Min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Rajas con queso
25 Min
Salsa verde cocida
30 Min
Pasta al poblano
35min