Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde cruda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porciones
Składniki
-
200 g de tomate verde en cuartos
-
20 g de cilantro
-
15 g de chile serrano sin tallo
-
½ cdita de sal fina
-
50 g de aguacate sólo la pulpa (½ pieza aprox.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porciones
Sód
1180.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
652.7 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde cruda
5 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Salsa verde cruda
5 Min
Salsa roja de chile habanero
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Salsa roja de molcajete
10 Min
Pasta al poblano
35 Min
Rajas con queso
25 Min
Salsa martajada
50 Min
Salsa verde cocida
30 Min