Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde cruda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porciones
Składniki
-
200 g de tomate verde en cuartos
-
20 g de cilantro
-
15 g de chile serrano sin tallo
-
½ cdita de sal fina
-
50 g de aguacate sólo la pulpa (½ pieza aprox.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porciones
Sód
1180.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
652.7 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldo de camarón
40 min
Sopa de tortilla
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa verde cruda
5 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salsa roja de chile habanero
10 min
Salsa verde cruda
5 min
Crema de chile poblano
25 min
Tradicional sopa de fideo
35 min
Salsa verde cocida
30 min