Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de cilantro, sólo las hojas
- 200 g de crema
- 100 g de leche
- 1 cubo de caldo
- 4 muslos de pollo sin piel, (aprox. 390 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1272 kJ / 303 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pastel de carne
40 мин.
Pollo con crema de chipotle adobado
40 мин.
Pescado a la diabla
30 min
Carne de res a la jardinera
40 мин.
Pastel de carne
50 мин.
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Picadillo con rajas
25min
Pechugas a la reina
35 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 мин.
Bisteces a la mexicana
30 min