Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
-
15
g de manteca de cerdo
lub 15 g de aceite -
290
g de frijol bayo entero, enlatado, sin caldo
lub 290 g de frijoles negros cocidos, enlatados, sin caldo - queso panela, para servir
- totopos, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 2209 kJ / 526 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo
25min
Arroz a la mexicana
50min
Caldo de res
1 godz. 15 min
Tinga de pollo
30 min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Agua de jamaica
20min
Salsa de chile de árbol
10min
Pico de gallo
5 min
Frijoles refritos
25min
Chilaquiles rojos
25min
Salsa roja de molcajete
10min
Chilaquiles divorciados
1 godz.