Urządzenia i Akcesoria
Salsa verde cruda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1000 g
Składniki
-
2 dientes de ajo pelados
-
2 ½ cditas de sal gruesa
-
150 g de cebolla
-
650 g de tomate verde
-
100 g de chile serrano
-
5 ramas de cilantro fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
473.1 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
143.1 kJ /
34.2 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldo de camarón
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Salsa verde cruda
5 min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa verde de chile de árbol
10 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Salsa roja de chile habanero
10 min
Salsa verde cruda
5 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Salsa verde cocida
30 min