Urządzenia i Akcesoria
Olivová tapenáda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
220 gramů
Składniki
-
140 gramů černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata
-
10 gramů kaparů, nakládaných
-
3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
20 gramů čerstvé bazalky lístky
-
20 gramů čerstvé petržele
-
6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 220 gramů
Białko
9.3 g
Kalorie
4452 kJ /
1063 kcal
Tłuszcz
110.7 g
Błonnik
0.09 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Červené pesto
5 min
Kokosovo-limetková rýže s karamelizovaným ananasem
45 min
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2 godz.
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Polévka Tom Yum
15 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Bylinkové máslo
10 min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 godz. 40 min
Sýrové tyčinky s bylinkami
1 godz. 20 min