Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 gramů černých oliv, bez pecek, nejlépe kalamata
- 10 gramů kaparů, nakládaných
- 3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 20 gramů čerstvé bazalky, lístky
- 20 gramů čerstvé petržele
- 6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
- Wartości odżywcze
- na 220 gramů
- Kalorie
- 4452 kJ / 1063 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 110.7 g
- Błonnik
- 0.09 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rukolové pesto
5min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Lososové muffiny s koprem
45 min
Citrónové máslo s petrželí
50min
Červená thajská kari pasta
15min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Slávky alla Medoc
50min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Dip ze sýru feta se zeleninou
15min
Korma s mořskými plody
40 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 Std. 15 Min