Urządzenia i Akcesoria
Olivová tapenáda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
220 gramů
Składniki
-
140 gramů černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata
-
10 gramů kaparů, nakládaných
-
3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
20 gramů čerstvé bazalky lístky
-
20 gramů čerstvé petržele
-
6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 220 gramů
Białko
9.3 g
Kalorie
4452 kJ /
1063 kcal
Tłuszcz
110.7 g
Błonnik
0.09 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Hummus
5 min
Hráškové pesto s ricottou
10 min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 min
Korma s mořskými plody
40 min
Paprika a pórek s balzamikem
30 min
Quiche s lososem
50 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Caponata
30 min
Rukolové pesto
5 min