Urządzenia i Akcesoria
Olivová tapenáda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
220 gramů
Składniki
-
140 gramů černých oliv, bez pecek nejlépe kalamata
-
10 gramů kaparů, nakládaných
-
3 ančovičky, naložené v oleji (cca 10-15 gramů)
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
20 gramů čerstvé bazalky lístky
-
20 gramů čerstvé petržele
-
6 polévkových lžic olivového oleje (cca 60 gramů)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 220 gramů
Białko
9.3 g
Kalorie
4452 kJ /
1063 kcal
Tłuszcz
110.7 g
Błonnik
0.09 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Velikonoční křen s mandlemi
5 min
Cibulový koláč tarte flambée
1 godz.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Holandská omáčka
15 min
Toskánské crostini
30 min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1 godz. 10 min
Bazalkové pesto
10 min
Celozrnný mangoldový quiche
1 godz. 30 min
Avokádo plněné tuňákem
10 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 godz. 15 min
Rizoto s parmazánem
30 min