Crostata ai frutti di bosco

Crostata ai frutti di bosco

4.3 88 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Confettura ai frutti di bosco
  • 1 limone
  • 250 g di zucchero grezzo di canna
  • 500 g di frutti di bosco, misti, freschi (vedere consigli)
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
Pasta frolla
  • 1 limone la scorza pelata
  • 100 g zucchero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 tuorli d'uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di burro freddo a pezzi
  • 30 g di latte

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.3 g
Kalorie 1453 kJ / 346 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 50.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...